Viikko on taas viuhunut eteempäin niin että taas on kohta jo viikonloppu.. kääk ! Töitäki on vaan jälellä puoltoista viikkoa ja dedlainit alkaa lähestyä.. Sitten ois se odotettu yhdenpäivän kesäloma :D

mutta nyt kosmetiikkaan. Käytiin anopin kanssa mutka keskustassa. Siellä oli päällä korttelihaipakka. Kävästiin mutka stokkalla pällistelemässä. Sieltä mukaani tarttui söpö maybelinen kimalle lakka.. Kuvaa tästä ehdottomasti tulee piakkoin.. Sain myös kaupan tekijäisiksi pari hajuvesinäytettä :)

Pihalla oli planin piste jossa sai käydä kirjoittamassa paperiin jotain hyvää.kaikki paha oli kiellettyä. Niinpäs kirjoitin elämän viisauden ja sain kiitokseksi pinssin ja tikkarin...

sitten metsästettiin anopille kaulakorua kun oli kuuskymppisellä saanu rahat moista varten.. päädyttiin kalevala käätyyn.. lopuksi vielä suunnattiin suomalaiseen kirjakauppaan jossa oli kirjailija esittely. ikäväkseni en kuollakseen muista tämän kirjailijan nimeä mutta tosi mukavalle ihmiselle vaikutti..ehkä pitää hänen kirjansakin lueskella vielä joskus..Suomalaiseen mulla oli myös lahjakortti. ostin sitten kansion ja söpön föörbi paketin(3kumia+ neljä kynää) ..

posti on myös tuonut kivoja ylläreitä. sain tilaamani mini huulipunan sekä yhden kasvovoiteen. niistäkin voisi kuvia laitella kunhan aikaa riittää siihen..,.

teidän ticonne