Päätin kirjoitella tänne aikani kuluksi. Eilen tuli käytyä taas vähän shoppaileen ja kirppaireita kierreltyä. Käväsin paljekirppiksellä(jossa oli liikaa ihmisiä kujilla. ite ei mahtunu katteleen ku tunkivat eteen),kärkkäisellä ja tokmannilla. Reissun tarkoituksena olla virkistyreissu ja saada  minutkin paremmalle tuulelle kokeen jälkeen. Kyseisen kokeen  arvosanaa vieläkin odottelen kauhulla. Itse kokeeseen ehdin lukea melko paljon. Onneksi kyseinen koe oli suht helppo. Sain vanhaa lukion maikkaani lainaten"oksennettua kaiken tiedon paperiin." ..

Mitä sitten  löytyi reissun aikana?

Kirppikseltä mukaani ei lähtenyt yhtään mitään. Valikoima oli tällä hetkellä melko huono eivätkä tuotteet oikein inspanneet..Kun eihän sitä vauvan vaatetta tartte jos ei oo vauvaakaa.Tokmannilta puolestaan löysin ihanat pinkit kumisaappaat joissa kiva duudsoni reunus :) Ihanat mökille ja kehtaapa nuita kyllä pitää jalassaan vaikka koulusa.Lisäksi löysin kesää varten kivat oranssit tennarit. Oivalliset Qustokkiin ja rotuaari piknikille. Kärkkäiseltä mukaani tarttui tällä kertaa ihana pikkumyy nuolija keittiöön .. Keräilen kaikkea muumeihin liittyvää joten sopii hyvin joukkoon. Lisäksi löytyi ihana hoito aine. Tresemen merkkinen . Taattua kampaamolaatua. Pitäisi toimia minunki hiuksiin. Ei ole kokemusta mutta kaverit kehuivat. Ei auta siis muu kuin testata. :)

Odottelen tällä hetkellä vielä pakettia buzzadorilta .Ei tullut tänäänkään postilootaan. Noh jospa sitte jo maanantaina tai tiistaina.