Heippa kullannuput

Ikävä kyllä aikaa on kulunut kamalana edeltävästä postauksesta.Olen saanut mahottomana testattavia tuotteita ja hajuvesipulloja on tyhjentynyt nopeampaa kuin aikoihin..

Niin paljon on tapahtunut etten meinaa osata aloittaa mistään. Ehkä kerron ensinnä kuulumisiani. Olen saanut tälle vuotta insinöörin kesätyöt pakettiin,koulun penkille on taasen lysähetty ja viimesiä vuosia vedellään.Haalareihin olen ehtinyt kasata kamalana uusia merkkejä ja paljon jänskättäviä häitä on jo alettu enempi suunitella :) Päivä on nytten varma ja pukua metsästetään kuumeisesti. Kaasoa on vaikea valita joten häistä tulee kahden kaason häät .. molemmat bestikset siis saavat säätää ja kehitellä jipii.. J&S odottakaa vaan .. Ensimmäiset hankinnatkin on tehty. Kortteihin on tarrat ja sisutusta varten kynttilät.. Ehkä otan ja kirjoitan siis kosmetiikasta toisen artikkelin. Mitäs vielä. Kanille on suunitteilla poikue. Näillä näkymin madacascar värisen uros jellonan kanssa. Joten poikaset toivon mukaan olisivat myös madacascar leijonaharjaisia karvakasoja.. mutta aika näyttää. voi toi olla ettei poikasia lopulta teetetä edes.. 

Mitäs itselleni sitten kuluu... Pelkkää hyvää koulussa rullailee totuttuun tapaan. Tietyt opettajat ärsyttävät oikein olantakaa ja kursseista tuleilee pisteitä niinkuin lennossa.

Toissapäivänä vietettiin nisteniltaa. Käytiin kauppakeskus zeppelinissä nautiskelemassa eduista ja herkuista. Samalla myös tsekattiin possupäivät jotka ei sittemmin olleetkaan niin häävit kuin toivottiin. Ei ollut possua jakamassa karkkia ja kahveittakin jäätiin. Illan pelasti kuitenkin iki-ihana AXEL.. Jonka musiikkia olen kuunnellut melko kersasta asti. Tälläkertaa päästiin kuuntelemaan hänen dj:n hommia zeppeliinissä.. Pääsin myös hakemaan nimmarin monen pikkutytön seassa ja näytin varmana super hölmölle.. mutta mitäs nyt ei kyseisen herran kättelemisen eteen tekisi :D