Taas on aika vierähtänyt oikein hulinalla. Lomat alkaa olla lusittuna ja töihin paluukin on jo tapahtunut. Tuotteita on paljon tullut testailtua ja alennusmyynnitkin koluttua. Ulkomaan matkoillakin tuli käytyä :) Puhelimeni sanoi myös itsensä irti joten jouduin vielä kännykänkin uusimaan. Nyt tassussa lepää uunituore omppu vitonen.. jeij tai sitten ei? Toivottavasti kestää pidempään kuin aiempi kapistus.

Mitäs sitten? ehkä kerron hieman lomasta.. Aloitin loman juhannukselta ja heinäkuun olin sitten vapaalla. Alku kuu meni kotopuolessa touhutessa kaikkea mahollista. Shoppailtiin kavereiden kanssa ja näheltiin vanhoja tuttuja. Käväsimpä myös mutkan kotopuolessa moikkaamassa vanhempia siskoa. Mieheni jäi viikon minun jälkeeni lomalle ja tilattiin sitten äkkilähöt. Oltiin pari päivää tallinnan vanhassakaupunggisa ja tultiin takasin kotia.. Oli melkoinen matka sinänsä. Tuli lennettyä,käytyä laivalla ja junasaki matkusteltiin. Matkaan reissusta tarttui vaikka ja valllan mitä vaikka reppupatikalla liikenteesä oltiinkin. Haettiin vuoden hajuvedet,meikit,vaatteet ja iki-ihana löytöni käsveska... Ensinnä varmaan ajattelette että viinan haku reissu,mutta ootta vääräsä.Täydellinen romanttinaen matka höystettynä ruusuilla ja hemmottelulla. Yhtään pulloa kaljaa eikä viinaa matkassa tullut. Hotellissa kuitenkin maisteltiin vähän paikallista skumppaa myöhäisten kihlajaisten kunniaksi.Joista onkin aikaa kulunut jo vuosi. Testattiin myös paikallinen olut Saku. Joka oli oikeastaan ihan hyvän makusta..

kosmetiikkaa jota matkalta tarttui mukaan oli aika vähän ..

-kaksi hajuvettä

-yksi meikkipaletti setti

-pari hajuvesinäytettä

 

vaatteita sitten senkin eestä.

-farkku sortsit mangosta

-terranovasta läjä paitoja

-ihana minibolero jostain paikallisesta pikku vaateliikkeestä

-tennarit Seppälästä

 

Sitten kuluttamani tuotteet/kosmetiikat

Matkalle lähdin tyhjin käsin joten hain helsingistä sitten purkit ja purnukat. Ensimmäisenä testiini joutui xz:n omena shamppoo. Jonka koin tosi hyväksi. Ihana tuoksu ja pehmeät hiukset. Hoitoaineena samaan aikaan toimi swartskophin syos. Tämä myös on hyväksi todettu samoin kuin saman sarjan shamppoo. Ostin itselleni myös elämäni ensimmäisen kuivashamppoon loman aikana. Biozil oli merkiltään. Toimii jotenkin kutenkin. Ei jäänyt ainakaan hiukset rasvaiseksi mutta en kauheana kyllä kehottaisi käyttämään jos on herkkä ilmassa leijaaville hajuille/tuoksuille. Tämä oli hyväksi todettu kaveri mökkireissuille. Samassa paketissa tämän kanssa tuli Biozilin hiuslakka jota on vielä ole ehtinyt testaamaan,vaikka paketti kaapissa on jo kohta kuukauden lojunut. Paketille hintaa tuli 7 e alelaarista löydettynä. Hiuksille on tullut testattua myös Welledan Aloevera hoitoainetta sekä vadelma hoitoainetta. Ovat ainakin minun hiuksiini tepsineet eivätkä maksaneet mansikoita ja hunajaakaan. 1e /pullo tokmannilla. Myös Tresemmen hoitoaineet ja shamppoot ovat tulleet tutuksi kesän aikana. Voin suositella niitä myös,jos ei välttämättä halua kampaamosta tuotteita hakea.. Laatu mielestäni pyöreästi samanlainen. Nyt mietinnässä jos seuraavaksi ostaisi Osiksen hiustenhoitotuoteet ja Bed Haedid.. Jos jollain valmiiksi jo kokemusta niin voi ilmoittautua vähän kertomaan mulle niistä.

Ihonhoito tuotteiden puolella on melko hiljaiseloa pidetty. Olen löytänyt itselleni suht halvan sarjan joka kylläkin on apteekki sarja. Sarja on eucerinia. Sain puhdistuemulsion hinnalla myös kasvoveden kun oli tarjous että sen saa kaupantekijäisiksi. Noh tottakait se piti kokeilla. Toinen sarja johon olen tykästynyt on Vischy. Ainut vaan että hinnat on ihan pilvissä sen tehoaikoihin nähden. Sain käyttää tuotetta melkein kuukauden ennen kuin jotain pientä edes tapahtui. Toisille passaa toisille ei. Sitten hujuhajuihin.

Sain vihdoin ja viimein tuhottua Cristina Aguileran hajuvesi näytteeni. Tuoksu oli ihan kiva mutta ei ihan minua kuitenkaan. Käännyn enemmän marc jacobsonin ja escadan puoleen :) sinne sainkin kivan lisäyksen loman aikana. Lisäksi tuhotuksi tuli Yves-rocherin vanilja hajuvesi sekä mansikka hajuvesi. mansikka oli mielestäni aika äitelän hajuinen joten tuhoamiseen meni vuosi, ja niin pieni pullo....

eipäs tässä muuta.. :)