oih.

aikaa on taas kulunu jonnin verran. Ja oon unohtanu tänne täysin kirjoittaa.. Oon saanut läjän uusia kivoja testituotteita ja tuloksia veetinkin tuotteista todettua.. :> 

Aloitetaan vaikkas Veetistä ja spa illasta. Eli piettiin tuosa yhden kivan kamulin kanssa neitien ilta herrojen ollessa poissa kotoa.Lakkailtiin kynsiä,tehtiin kuorintoja,karvanpoistot myös suoritettiin kesää odotellessa. Viikonlopulle ku on luvattu + 15 astetta ni täytyy olla karvattomampi ku ottaa aurinkova. Eka testattiin bikinirajoille sopiva tuote .. oli ihan kiva mutta ehkä haju/tuoksu ei ollu mieleen.. Sain myös tästä kiitokseksi kivan ihottuman joten uuvestaan en laita. Sitte koklattiin suihkukarvanpoistojutskaa.. toimi hyvin. Tuoksusta plussat. Sitte vielä kamuli kokeili ihan perus vahaliuskoja :) toimivat suht hyvin.. ehkä ne pienimmät karvat vaan meinas jäähä ..Noh pääasia että tuli testailtua.. Nää tuotteet meille siis sponssas veet ite ja sain ne tuon buzzadorin kautta josta aiemminki vissiin jotain pientä oon maininnu. 

Sitten mummola reissuun. Mummo oli kerännyt hurjan läjän mulle pieniä purkkeja erilaisia suihkugeelejä :) oli yves-rocheria,palmolivea ja mukana tais olla joku axeki. (sen tosin annoin miehelle ku en ite halua isännälle tuoksahtaa).. Samassa pussukassa oli myös nippu kivoja pikku saippuoita .. Näitä aattelin vähän säästellä uimahallireissuille ja matkoille ku ovat siellä käteviä.. 

Sitten hain kaverilta nipun vanhoja hajuvesiä. Ne ois tarkotus laittaa saippuoihin ja kynttilöihin. Ite lasipullot sit sulatan tädin kanssa uunissa :) kivaa.. Oottelenki tällä hetkellä edeltävää pulloani kun tuli vietyä yo-pullo sulatukseen.. siitä laitan kyllä kuvan kuhan saan sen takasi.

Mitäs vielä. Ainiin meinas unohtua testasin tuossa alkuviikosta l'occitanen shamppoon ja hoitoaineen .. Lisäksi testissä olivat engedin aloevera shamppoo ja persikka hoitoaine.. Etenki persikka hoitsikka oli ihana. Ainut vaan ettei pehmentäny mun hiuksia ihan niin paljoa kuin toivoin. Shamppoo ei puolestaan ollut tuoksultaan ihan minua. L'occitanen tuotteet puolestaan olivat molemmat tosi kivoja. Tykkäsin paljon. Eivät soveltuneet kyllä lopuksi kauhean hyvin mun hiuspohjalle mutta ehottomasti kannatti kokeilla .. Ja sanon teille kaikille lukijoilleni että testatkaa nyt hyvät ihmiset :)

Nytten testiin ovat lähdössä eucerinin kasvojen putsarit ja samalla sitten vielä syossin shamppoo kera hoitoaineiden :)