Perjantaina lähdettiin kotospuoleen käymään. Vieraita oli tullut turusta asti joten heitä täytyi moikkailla. Ilta meni aika vauhdikkaasti seuraten kun Nöpö vietti laatuaikaa jeppe sedän ja saku enon kanssa :) kani juoksi eellä ja kissa ja koira perässä. hauskaa näytti olevan. Päätettiin jäädä kotosalle yöksi joten nappastiin anopin tekemää hillalikööriä. Oli muuten hurjan hyvää. Lisäksi saatiin syödä lintuvelliä.. Itselleni kerta oli ensimmäinen.

Lauantai meni kaverin kanssa toljaillessa, Biitsillä loikoillen ja hyvää ruokaa tehden. Illasta tultiin kotosalle torkkumaan. Sunnantai sitten puolestaan vietettiin mitä erikoisemmissa merkeissä sillä sain vinguttua herra täydellisen kaveriksi kosmetiikka ostoksille.. löysin uuden ripsivärin (lumenen natural coden) sekä muutamia kivoja meikkivoide näytteitä. 4 lumenen natural codea ja yksi rimmelin..  mieluusti kokeilen niin saan nähdä tuleeko tuloksia..

Testailin myös sunnuntaina ekaa kertaa laivalta ostettuja OPI:n lakkoja .. ovat aika kivoja.. voisi laittaa vaikkas kynsistä kuvatukset tänne...

Posti toi myös perjantaina biodellyn paketin joka sisälsi muutamia rasvoja. niistä tulokset ja kuvat myös myöhemmin..