Viikonloppuna testailin ahkeraan Yvekin ja Laveran tuotteita... Totesin että Laveran tuotteisiin en kajoa enään ollenkaan sillä sain kivoja rakkuloita kasvoihini  ei hyvä...

Noh Yves Rocherin kasvorasvoihin kuitenkin olin tosi tyytyväinen... Ihoni reagoi niihin niinkuin kuuluikin .Näpyt lähtivät kuin itsestään ja ihoni hiukan tasoittui... Pahimmat kuivat kohdat lähtivät eikä punoitustakaan enään ollut. Pitänee käväistä tuossa viikon aikana Yves Rocherin myymälässä kehumassa tuotetta ja ostaa moinen puteli itselle :) Ehkä siitä on sitten enempikin hyötyä.

Nytten testattavanani on muutamia Avene sarjan tuotteita.. Tuoksu on kivan pehmeä ja ihollakin tuotteet tuntuvat aika hyvälle... Eivät kuitenkaan ihan yhtä hyvälle kuin Yves Rocherin rasvat.... Noh saa nähdä miten pitempi aikanen käyttö saa aikaansa... ehkä tämä alku kutina on vain jotain pientä sivuoiretta tai sitten kyseessä on allerginen reaktio taas väliin .. ei kiva  :( 

Ehkä ensikerralla sitten paremmin seuraavan tuotteen kanssa... Maybe tässä pitänee lähtä viikon aikana kaupunkiin seikkailemaan ja katselemaan jahka löytäisi jotain uutta kokeiluun... Tällähetkellä Madara kiinostaisi hirmu paljon, mutta kyseisiä tuotteita on vissiin aika vaikea löytää ihan normi kaupoista... Pitänee katsastella netistä joskos löytäisi putiikin joka myy kys. tuotetta ja sitten sen jälkeen kävästä kaupungista hakemassa kyseinen rasva  :) 

Toki jos joku tietää putiikin joka myy Madaraa ja haluaisi olla kiltti ja kertoa niin olkaapas hyvät vaan... Helpottaisi aika paljon... Tosin veikkaan että stokkalta voisi löytyä... Samalla voisi käydä Hulluilla päivillä tsiigailemassa mitä näkyy :D ois kiva löytää jokun uudehko toppi tai t-paita ... Noh jääköön tämä haaveeksi ja viikon ohjelmaksi.. Toivottavasti aikaa ja intoa riittää.. 

Tällläistä tälläkertaa. Huomenna toisin :D