tänään otin yhteyttä pyytääkseni tietoa eräästä kaupasta netissä. kuinkas ollakkaan sain aivan äärimmäisen töksähtelevän ja kettuuntuneen vastauksen. päätinkin että enivei en missään nimessä osta kyseisestä puljusta yhtään mitään,kun samallaisia luonnon kosmetiikkaa myyviä kauppoja on muitakin. Lisäksi tällä puljulla ihan kummalliset hinnatkin. Ja pyydetään vielä rahaa normaalisti ilmaisista tuotteista huh huh sanon minä. Kyllä minä sen shamppoon muualtakin löydän...

Noh onneksi joku muu pulju oli heti paljon kiltimpänä ja opasti heti tarvitsemallani tavalla. Muistivat minut vielä viime kerrastakin :) tosi kiva yllätys. Aikoivat vielä postittaa jonkun näytteenkin . sitäpä siis nytten ootellaan..

eilen sain tuhottua kauan kaapissa lymyilleen escadan marin grooven hajuveden.sain sen jostain lahjaksi joskus parisen vuotta sitten. lisäksi tuhosin welledan vadelma hoitsikan josta yhäkin olen hyvin tyytyväinen. tuoksu on kiva ja saa aikaa hyvän jäljen. ostinkin tämän tilalle uuden hoitoaineen lidlistä. saas nähä kuinka toimii.